Vigo elektrikli panel konvektör ısıtıcı montajı

EPK ısıtıcımı duvara nasıl monta edebilirim?
 
1. Ambalaj kutusunu açarak konvektörünüzü koruyucu naylonu ile birlikte kutudan çıkarınız. Koruyucu naylonu cihaza zarar vermeden alınız ve cihaz üzerine takılı bulunan askı kancalarının yaylarını esneterek çıkarınız.

2. Elektrikli Panel Konvektörün bağlantı kablosunun zorlanıp gerilmemesi için prize olan uzaklığı doğru tespit edilmelidir. Bunun için uygun yer tespiti yapıldıktan sonra montaj için gerekli delik merkezleri Şekildeki ölçülere göre işaretlenir. Bu işlem için resmideki verilen askı kancaları şablon olarak kullanılabilir. Markalama için askı kancaları duvara dayatılır ve üzerindeki oval delik boşluklarından panel konvektör yerden (tercihen) en az 100 mm yukarıda olacak şekilde vidalanacak deliklerin yeri kalemle işaretlenir. Cihazın verimli çalışabilmesi için alt, üst ve yan taraflardaki asgari ölçülere dikkat edilmelidir.

3.  İşaretlemeler yapıldıktan sonra delikler Ø9 mm matkap ile delinir ve montaj malzemeleri içinde bulunan plastik dübeller bu deliklere çakılır.
4.  Askı kancaları mevcut vidalar ile duvara sağlam bir şekilde tespit edilir.
12-Tasarruf sağlamak için elektrikli ısıtıcımı nasıl kullanabilirim?
Yaptığımız deney ve çalışmalarda  % 35'e varan enerji tasarrufu sağlamak mümkündür.Daha fazla bilgi ve detay için Pratik ve yararlı bilgiler bölümüne bakabilirsiniz.

09/04/2017